Νεκρός είναι ο ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών της ανατολικής Ουκρανίας Αλεξάντρ Ζαχάρτσενκο, ο οποίος σκοτώθηκε σε έκρηξη σε καφέ στο κέντρο του Ντονιέτσκ, μετέδωσε το πρακτορείο των αυτονομιστών DAN.
«Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ Αλεξάντρ Ζαχάρτσενκο σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση», ανέφερε το πρακτορείο προσθέτοντας ότι οι συνθήκες (της επίθεσης) βρίσκονται στο στάδιο της διαλεύκανσης».
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε για τον θάνατο του Ζαχάρτσένκο το Κίεβο, υποστηρίζοντας ότι η ουκρανική κυβέρνηση «αποφάσισε να ξεκινήσει μια σφαγή μετά την αποτυχία να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της για την ειρήνη».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ