Κόσμος 0

Ενημέρωση: «Θα πατήσουμε ή θα πυροβολήσουμε εν ψυχρώ μαθητές», αναφέρει απειλητικό μήνυμα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συναγερμός στην Μ.Βρετανία

Συναγερμός έχει σημάνει σε σχολεία σε Ντούραμ, Ντέβον, Κέμπριτζ, Σάφολκ και Γουέστ Μίντλαντς που έλαβαν απειλητικό μήνυμα, ενώ οι αρχές έχουν εκκενώσει τα σχολεία, αποκλείοντας τις γύρω περιοχές.

Ο προβληματισμός παραμένει για το εάν οι απειλές είναι πραγματικές ή αν πρόκειται για φάρσα, ωστόσο η κατάσταση για την δημόσια ασφάλεια είναι κρίσιμη, δεδομένου ότι όλες οι δυνάμεις έχουν επικεντρωθεί στην ασφάλεια των μαθητών.

Οπως μεταδίδει το RT, το μήνυμα αναφέρει: «Στις 15:15μ.μ., ένα αυτοκίνητο θα πέσει πάνω σε όσους περισσότερους μαθητές, την ώρα που φεύγουν. Αν προσπαθήσετε να προχωρήσετε σε εκκένωση, ο οδηγός θα βγει και θα πυροβολήσει όσους μαθητές φεύγουν. Εχετε μία επιλογή, μπορείτε να αγνοήσετε το email και να θέσετε σε κίνδυνο τις ζωές των μαθητών ή να ακούσετε τι έχουμε να σας πούμε. Ο μόνος τρόπος για να διαφύγεις είναι με ένα μπαμ».

Το μήνυμα υπογράφεται από την ομάδα PI3x13t.

Το σχετικό tweet της αστυνομίας:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος