Το Πακιστάν ζήτησε από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης βοήθεια, ώστε "βλάσφημοι" πολίτες να μπορούν να ταυτοποιηθούν, ώστε να τους απαγγέλονται κατηγορίες ή να τους επιβάλλεται η απαγόρευση της εισόδου στη χώρα, εάν είναι κάτοικοι εξωτερικού.
Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα έχει θεσμοθετήσει αυστηρές ποινές για το αδίκημα της "βλασφήμιας" και όσοι προσβάλλουν το Ισλάμ και τον προφήτη Μωάμεθ τιμωρούνται μέχρι και με την θανατική ποινή.
Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.
Το Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η απάντηση των υπεύθυνουν του Facebook ήταν ότι "εξετάζει προσεκτικά όλα τα αιτήματα των κυβερνήσεων, αλλά με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικότητας και των δικαιωμάτων των χρηστών", ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως "αποκαλύπτουμε πληροφορίες των λογαριασμών μόνο σε συμφωνία με τους δικούς μας όρους χρήσεις και τους κανόνες λειτουργίας".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom