Κοινωνία 0

Μεσαίωνας! Ακροδεξιές συμμορίες κυνηγούν ομοφυλόφιλους στην Αθήνα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μεσαίωνας! Ακροδεξιές συμμορίες κυνηγούν ομοφυλόφιλους στην Αθήνα

Ακόμα ένα μεγάλο ξένο ειδησοεγραφικό δίκτυο ασχολείται με τους διωγμούς που γίνονται στην Ελλάδα εις βάρος εκείνων που δεν "πληρούν" τα πρότυπα κάποιων... Όλα όσα έχουμε δει μόνο σε ταινίες, συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Και η κοινωνία απαθής παρακολουθεί να διώκονται άνθρωποι εξαιτίας των προτιμήσεών τους.

Η Huffinghton Post σε άρθρο με τίτλο: «Στη σκιά του φόβου ζουν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα» αναφέρεται στις επιθέσεις που έχουν δεχτεί ομοφυλόφιλοι στο κέντρο της Αθήνας.

Από τον Αύγουστο καταγγέλλονται τουλάχιστον δύο ομοφοβικές επιθέσεις το μήνα. Ομάδες ατόμων με μοτοσικλέτες, ντυμένοι στα μαύρα συχνά κρατώντας μαχαίρια, περιπολούν στις περιοχές που συχνάζουν ομοφυλόφιλοι στην Αθήνα και ασκούν λεκτική και σωματική βία, γράφει η Huffington Post.

Αναφέρεται σε δυο περιστατικά στα οποία δυο ζευγάρια ομοφυλόφιλων έπεσαν θύματα προπηλακισμών στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, που η χώρα μαστίζεται από την κρίση, αλλά και από τότε που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία