Thumbnail
  Μετά το Grexit, θα αυξηθούν οι αποσχιστικές τάσεις περιοχών από τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, δήλωσε ο Νουριέλ Ρουμπινί μέσω twitter.   Ειδικότερα, με σχόλιο στο Twitter, ο γνωστός οικονομολόγος προβλέπει ότι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα ακολουθήσει μια σειρά αποσχιστικών ενεργειών από περιοχές της Ευρώπης, όπως η Καταλωνία, η χώρα των Βάσκων, η Βρετανία, η Φινλανδία αλλά και οι Φλαμανδοί με τους Βαλώνους στο Βέλγιο.   «Η Ευρώπη των Περιοχών αντί για την Ευρώπη των Εθνών Κρατών;» διερωτάται ο Ρουμπινί.

 

Μετά το Grexit, θα αυξηθούν οι αποσχιστικές τάσεις περιοχών από τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, δήλωσε ο Νουριέλ Ρουμπινί μέσω twitter.
 
Ειδικότερα, με σχόλιο στο Twitter, ο γνωστός οικονομολόγος προβλέπει ότι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα ακολουθήσει μια σειρά αποσχιστικών ενεργειών από περιοχές της Ευρώπης, όπως η Καταλωνία, η χώρα των Βάσκων, η Βρετανία, η Φινλανδία αλλά και οι Φλαμανδοί με τους Βαλώνους στο Βέλγιο.
 
«Η Ευρώπη των Περιοχών αντί για την Ευρώπη των Εθνών Κρατών;» διερωτάται ο Ρουμπινί.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεροτονίνη
Σεροτονίνη: Η «ορμόνη της χαράς» που ρυθμίζει πολύ περισσότερα από τη διάθεσή μας
Από τον ύπνο και την πέψη μέχρι τη λίμπιντο – πώς επηρεάζει τον οργανισμό και πώς μπορούμε να την ενισχύσουμε
Σεροτονίνη: Η «ορμόνη της χαράς» που ρυθμίζει πολύ περισσότερα από τη διάθεσή μας
Ηλεκτρικά πατίνια
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
Ασπρόπυργος - Ξεσπά η γιαγιά του 12χρονου: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια, να μη τα δίνουν σε παιδιά»
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
syntaxioyhoi_lefta1.jpg
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%
Σφοδρές αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τα ποσοστά εξαγοράς πλασματικών χρόνων στο Δημόσιο
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%