Thumbnail
Είκοσι έξι υπάλληλοι είναι η πρώτη «φουρνιά» που εμπίπτει στις διαδικασίες της διαθεσιμότητας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, του οποίου προΐσταται ο... Αντώνης Μανιτάκης. Ανάμεσά τους και πολύτεκνοι.

 

Αρχή από το υπουργείο του κάνει ο Αντ. Μανιτάκης με τη διαθεσιμότητα.
 
Είκοσι έξι υπάλληλοι είναι η πρώτη «φουρνιά» που εμπίπτει στις διαδικασίες της διαθεσιμότητας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, του οποίου προΐσταται ο... Αντώνης Μανιτάκης. Ανάμεσά τους και πολύτεκνοι. Μαθαίνουμε ότι ο κ. Μανιτάκης κάνει την αρχή βγάζοντας στη διαθεσιμότητα 13 από τους 26 υπαλλήλους. Μαθαίνουμε επίσης ότι στο υπουργείο διατυπώνονται ήδη πολλά παράπονα γιατί εξαιρέθηκε από την πρώτη «φουρνιά» των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων, και υπάλληλος η οποία διορίστηκε το 2010 στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αλλά δεν υπηρέτησε σε αυτό ούτε μία μέρα γιατί αμέσως αποσπάστηκε στο γραφείο του συζύγου της, ο οποίος διετέλεσε υπουργός στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να ηγηθεί κίνησης στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
 
Οι συνάδελφοι της στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία, η οποία, εκτός από υπάλληλος δηλώνει και αγιογράφος, πήρε πρώτα το εφάπαξ φεύγοντας από την προηγούμενη δουλειά της. Μπήκε χωρίς διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2010, ως υπάλληλος με σύμβαση αορίστου χρόνου σε προσωποπαγή θέση, με απόφαση των κ.κ. Γ. Ντόλιου, Φ. Σαχινίδη και Δ. Ρέππα και αμέσως αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφείο του άνδρα της. Η απορία των υπαλλήλων είναι αν θα βρίσκεται στη δεύτερη δόση των υπαλλήλων που θα τεθούν διαθεσιμότητα ή εξαιρείται επειδή είναι αποσπασμένη στο γραφείο του άντρα της.
 
ygeianet.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλος
Ποιος θυμάται τις "φαεινές" προτάσεις" για τους εκπαιδευτικούς: Πληρωμή των αναπληρωτών... με μόρια, αξιολόγηση στους μόνιμους ...από τους γονείς με sms!
Πικρές μνήμες από την ιστορία της εκπαίδευσης: Και διηγώντας τα να κλαις
Ποιος θυμάται τις "φαεινές" προτάσεις" για τους εκπαιδευτικούς: Πληρωμή των αναπληρωτών... με μόρια, αξιολόγηση στους μόνιμους ...από τους γονείς με sms!
eisodima.jpg
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά
Η επαρκής φοίτηση των παιδιών είναι προϋπόθεση για να συνεχιστεί η καταβολή του επιδόματος – Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να το χάσουν από τη νέα σχολική χρονιά