Thumbnail
  Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξαν δυο άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Ζαρό. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι δυο αντιεξουσιαστές - ένας εκ των οποίων κατάγεται από το χωριό - μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή.   

 

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξαν δυο άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Ζαρό Κρήτης. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι δυο αντιεξουσιαστές - ένας εκ των οποίων κατάγεται από το χωριό - μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή. 
 
Τα αίματα άναψαν όταν τρία άτομα που φέρεται να πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή ζήτησε το λόγο για τη διανομή των φυλλαδίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δραστών της επίθεσης ήταν παλιός γνώριμος με ένα εκ των θυμάτων. Οι δυο πλευρές καυγάδισαν έντονα ενώ ο καυγάς κατέληξε σε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δυο αντιεξουσιαστές να καταλήξουν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.
 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το ένα απο τα δυο άτομα  που είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα πήρε εξιτήριο ενώ στην κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των ατόμων που του επιτέθηκαν. Αυτή την ώρα κατάθεση στην αστυνομία δίνει ο έτερος τραυματίες που φέρει κατάγματα στο χέρι. 
 
prismanews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα