Με μια ανάρτηση που ξεχειλίζει από πόνο και αποφασιστικότητα, ο Πάνος Ρούτσι τίμησε τη μνήμη του γιου του, Ντένις, ο οποίος σήμερα θα γιόρταζε τα 26α γενέθλιά του.
Ο τραγικός πατέρας, που έχασε το παιδί του στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, αναφέρθηκε στο δυσαναπλήρωτο κενό και το αμείλικτο «γιατί» που συνοδεύει την απώλεια, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Ο κ. Ρούτσι έδωσε δημόσια υπόσχεση ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει μέχρι να οδηγηθεί στη φυλακή και ο τελευταίος ένοχος, τονίζοντας πως στο πλευρό των οικογενειών βρίσκεται ολόκληρη η κοινωνία που απαιτεί αλήθεια και δικαιοσύνη.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Σήμερα θα έκλεινες τα 26…
Και αντί για ζωή, όνειρα και μέλλον, υπάρχει ένα τεράστιο “γιατί”. Αγόρι μου, κάθε λεπτό είσαι στο μυαλό μας και μας λείπεις πάρα πολύ. Η ταπεινότητα και η καθαρότητα της ψυχής σου ήταν αυτό που όλοι σε θυμούνται. Κάποιοι συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτα. Κάποιοι δεν έχουν μπει φυλακή εκεί που θα έπρεπε. Ντενουκο μου να ξέρεις ότι δεν θα σταματήσω να παλεύω, μέχρι να να μπει και ο τελευταίος στη φυλακή, και δεν είμαι μόνος μου…είναι όλοι η κοινωνία που θέλει να τιμωρηθούν οι Εγκληματίες.
Δεν σταματάμε να ζητάμε αλήθεια και δικαιοσύνη για όλα τα αγγελούδια που έφυγαν μακριά μας.
Χρόνια πολλά εκεί που είσαι, Αγγελούδι μου.
Η μνήμη σου είναι φωνή. Και αυτή η φωνή δεν θα σιγήσει ποτέ.
Κράτα και μια θέση για μένα εκεί, κάποια μέρα ανταμωθούμε και θα είμαστε πάλι μαζί, όπως παλιά!!
Σε αγαπάμε τόσο πολύ..
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Βασίλης Γκουζέλος