Την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού ζήτησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τεμπών, με βασική αιτία την πρωτοβουλία της για ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος.
Τα μέλη του Συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες, απέστειλαν σχετική επιστολή, στην οποία εξηγούν τους λόγους του αιτήματός τους, εκφράζοντας την άποψη ότι η πολιτική δραστηριοποίηση της κ. Καρυστιανού δεν συνάδει με τον ρόλο και τον χαρακτήρα του Συλλόγου.
Τι έχει δηλώσει η Μαρία Καρυστιανού
Η ίδια, σε πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις της, είχε προαναγγείλει το ενδεχόμενο αποχώρησής της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Περιμένω να μου ζητηθεί επισήμως να αποχωρήσω. Υπάρχει πάρα πολύ καλή επικοινωνία με τα email. Περιμένω να δεχθώ το αντίστοιχο email. Τον Μάρτιο λήγει ούτως ή άλλως η θητεία μου. Οπότε, είναι σχετικά κοντά. Βεβαίως, εφόσον μου ζητηθεί κάτι τέτοιο από το διοικητικό συμβούλιο, ευχαρίστως θα παραχωρήσω τη θέση μου».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom