Thumbnail
Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ παραμένει άγνωστη η ταυτότητα των δραστών

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πάτρα, όταν ομάδα κουκουλοφόρων φέρεται να επιτέθηκε με ρόπαλα σε έναν 18χρονο, προκαλώντας κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενής του νεαρού ειδοποίησε την Άμεση Δράση καταγγέλλοντας τον άγριο ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του 18χρονου εντόπισαν τον νεαρό με σοβαρά τραύματα. Ωστόσο, στις ερωτήσεις των αρχών ο ίδιος έδωσε αντιφατικές απαντήσεις σχετικά με το σημείο της επίθεσης, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει ταυτότητες ή λεπτομέρειες για τους δράστες.

Ο 18χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες της επίθεσης και την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ένωση Δικαστών κατά Κωνσταντοπούλου και Ν. Κωνσταντόπουλο: «Θα δώσουν λόγο στα δικαστήρια»
Προσφυγή στη Δικαιοσύνη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για επιθέσεις από «την Κωνσταντοπούλου, τον Κωνσταντόπουλο κι άλλους μιμητές τους»
Ένωση Δικαστών κατά Κωνσταντοπούλου και Ν. Κωνσταντόπουλο: «Θα δώσουν λόγο στα δικαστήρια»
ρεμπουτσικα
Επαγγελματική Εκπαίδευση: Η νέα Κεντρική Επιστημονική Επιτροπή - Όλα τα ονόματα
Σε ΦΕΚ η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Επαγγελματική Εκπαίδευση: Η νέα Κεντρική Επιστημονική Επιτροπή - Όλα τα ονόματα