Θρήνο προκάλεσε στο Πολεμικό Ναυτικό ο ξαφνικός θάνατος αξιωματικού κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο αξιωματικός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησαν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης.
Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του και των ιατρικών ομάδων, ο αξιωματικός διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πολεμικό Ναυτικό
«Την Tρίτη 29 Απριλίου 2025, περί ώρας 12:30, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Σ.Μ. Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό.
Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom