xalkidiki luna park 3
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME NEWS
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Ο θάνατος του νεαρού Γιάννη στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα εφετών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, σήμερα Δευτέρα (26.08.24) ο πατέρας του 19χρονου καταθέτει έγγραφα που αναμένεται να ρίξουν φως στις αιτίες του δυστυχήματος.

Αποκαλυπτικοί οι έλεγχοι

Μετά την τραγωδία, από τους ελέγχους και τις αυτοψίες που πραγματοποιούνται στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, προκύπτουν νέες πληροφορίες «φωτιά».

«Σήμερα πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις», δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

Στο πλευρό του βρισκόταν και ο μικρότερος γιος του. «Το παληκάρι μου ακολουθεί. Είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά τι έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαλβά
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Συνδυάστε φύλλο, χαλβά, καρύδι και αρώματα κανέλας–γαρίφαλου και δημιουργήστε ένα εύκολο, τραγανό και μεθυστικό γλυκό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Κατηγορηματική αντίθεση στις διαγραφές φοιτητών από τους Συλλόγους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Όχι στις διαγραφές φοιτητών λένε οι Σύλλογοι Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Κατηγορηματική αντίθεση στις διαγραφές φοιτητών από τους Συλλόγους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας