ΜΤΠΥ: Νέα δάνεια για δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς - Πότε ανοίγουν

Κοινωνία 0

Κολύμβηση: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Απόστολος Παπαστάμος – Κατευθείαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

παπασταμος
Φώτο: Intime News
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στα 400μ. μικτή ατομική, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στο Βελιγράδι

Ο Απόστολος Παπαστάμος έγραψε ιστορία στο Βελιγράδι, καθώς έκανε την κούρσα της ζωής του, διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομικό, κέρδισε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με το SPORT24, μέσα σε 4:10.83, όσο είναι ο εκπληκτικός χρόνος που σημείωσε, τα πέτυχε όλα: αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και πήρε ταυτόχρονα το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (4:12.50 το όριο).

Ο Δανιήλ Γιουρτζίδης έδωσε και αυτός τον καλύτερο εαυτό του και τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 4:16.64.

Ο Έλληνας πρωταθλητής χάρισε στην ελληνική κολύμβηση το 27ο μετάλλιό της σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έκτο χρυσό. Έγινε ο 5ος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης μετά τον Αρη Γρηγοριάδη στα 50μ. ύπτιο (2008) και στα 100μ. ύπτιο (2012), τον Ανδρέα Βαζαίο στα 200μ. μικτή ατομική (2016), τον Απόστολο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο (2022) και την Αννα Ντουντουνάκη, στα 100μ. πεταλούδα (2021).

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία