bullying
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καταγγελίες μανάδων για τους «νταήδες»

Αναταραχή επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Πέλλας από την είδηση ότι ομάδα μαθητών κάνουν συστηματικό bullying εναντίον συμμαθητών τους. 

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πιο ακραία επίθεση που έκανε η συγκεκριμένη ομάδα ήταν εναντίον ενός 14χρονου, που έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλό του. 

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως ο αρχηγός της συμμορίας δε λογαριάζει τίποτα κι παραβιάζει συστηματικά τα ασφαλιστικά μέτρα που του απαγορεύουν να πλησιάζει τον 14χρονο. 

«Το παιδί μου φοβάται να πάει στο σχολείο. Τον χτύπησαν, πήγαν να τον πνίξουν. Το παιδί πήγε στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά αντιμετώπισε μια αδιαφορία. Τώρα παρακολουθείται από ειδικό, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας είπε».

«Η παρέα των πέντε αυτών νταήδων πείραξαν και το δικό μου το παιδί. Καθόταν στο προαύλιο και πήγε ο αρχηγός και της είπε “φύγε από εδώ γιατί θέλω να καπνίσω”, η κόρη μου του είπε να πάει πιο πέρα και τότε εκείνος άρχισε να την απειλεί. Το παιδί πήγε στη διεύθυνση, τον κάλεσαν στο γραφείο, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει. Πήγαμε στο τμήμα, αλλά αυτοί είναι μαθημένοι να μπαινοβγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα», είπε η μητέρα ενός κοριτσιού, που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο της συμμορίας. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε υπάρχει και τρίτο περιστατικό, όπου η ίδια συμμορία επιτέθηκε και χτύπησε ένα παιδί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κέρκυρα

Τα μέλη της συμμορίας είναι τόσο ανεξέλεγκτα, που όπως είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώτου παιδιού, Κ. Ξυλουργίδης, έχουν το θράσος να τηλεφωνούν και να απειλούν, ακόμα και τον ίδιο. 

Τα παιδιά και οι γονείς αισθάνονται αβοήθητοι, αφού, ούτε το σχολείου, ούτε η αστυνομία έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι για να τους σταματήσουν. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντουντουκα
«Όχι στην κουλτούρα του πολέμου»: Εκπαιδευτικοί της Φθιώτιδας καλούν σε αντιπολεμική συγκέντρωση
Θερμοπύλες 2026: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «μαθήματα μιλιταρισμού» προς μαθητές
«Όχι στην κουλτούρα του πολέμου»: Εκπαιδευτικοί της Φθιώτιδας καλούν σε αντιπολεμική συγκέντρωση
καθαρίστριες σχολείων
Δήμος Ηρακλείου: 160 θέσεις εργασίας για οδηγούς, εργάτες και καθαριότητα – Όλες οι λεπτομέρειες
Οκτάμηνη δουλειά στον Δήμο Ηρακλείου: Πώς θα «κερδίσετε» μοριοδότηση
Δήμος Ηρακλείου: 160 θέσεις εργασίας για οδηγούς, εργάτες και καθαριότητα – Όλες οι λεπτομέρειες