Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026: Τον Αύγουστο τα προσωρινά αποτελέσματα

Κοινωνία 0

Σπουδαία δράση εργαζομένων- Η Βελγική δημόσια τηλεόραση διέκοψε τη μετάδοση με μήνυμα κατά του Ισραήλ (Pic)

eurovision
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η βελγική VRT διέκοψε τη μετάδοση με μήνυμα κατά του Ισραήλ – «Σταματήστε τη γενοκτονία»

Η βελγική δημόσια τηλεόραση διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024 για να μεταδώσει μήνυμα κατά του Ισραήλ και υπέρ των Παλαιστινίων.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε το εξής μήνυμα σε μαύρο φόντο: «Πρόκειται για δράση εργατικού σωματείου. Καταδικάζουμε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το κράτος του Ισραήλ. Επιπλέον, το κράτος του Ισραήλ καταστρέφει την ελευθερία του Τύπου. Γι’ αυτό διακόπτουμε για λίγο τη ζωντανή μετάδοση. Κατάπαυση πυρός τώρα. Σταματήστε τη γενοκτονία».

Τα βελγικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι έγιναν συγκεντρώσεις έξω από τα στούντιο του VRT και του RTBF, με τους διαδηλωτές να καλούν σε απόσυρση της βελγικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 ενώ συμμετείχε και το Ισραήλ.

Ο εκπρόσωπος του Βελγίου, Mustii, εμφανίστηκε επί σκηνής έχοντας γραμμένη τη λέξη «Ειρήνη» στο μπράτσο του. Σημειώνεται ότι το Βέλγιο δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Σαββάτου.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία