Ανήλικος κατέρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών
Ανήλικος πήρε ναρκωτικό και κατέρρευσε - Τι είναι το «Σάλβια» που κάνει θραύση

Σε κωματώδη κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο 14χρονος στη Λαμία, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ο 14χρονος λίγο μετά τα 15.00 της Πέμπτης σωριάστηκε στην πλατεία Πάρκου, γεγονός που προκάλεσε τεράστια αναστάτωση.

Οι οικείοι του κάλεσαν σε βοήθεια τον αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη που έτυχε να περνάει από το σημείο κι αυτός με τη σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο της πόλης.

Τι είναι το Σάλβια 

Το παιδί σύμφωνα με το LamiaReport πήρε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια», το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια κάνει θραύση στα παράνομα στέκια, λόγω της χαμηλής τιμής του. 

Το «Σάλβια» προκαλεί παραισθήσεις και θεωρείται υπαίτιο για αρκετούς θανάτους και στην Ευρώπη. Εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη.

Στο παιδί χορηγήθηκε άμεσα αντίδοτο και άρχισε να έχει ξανά επαφή με το περιβάλλον. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινοα
Ένα δροσερό πιάτο χωρίς γλουτένη με 4 κρυφά μυστικά γεύσης
Αν αγαπάτε τις φρέσκες, μυρωδάτες σαλάτες τύπου ταμπουλέ αλλά αποφεύγετε τη γλουτένη ή θέλετε μια πιο ελαφριά, μοντέρνα εκδοχή, τότε αυτό το ταμπουλέ...
Ένα δροσερό πιάτο χωρίς γλουτένη με 4 κρυφά μυστικά γεύσης
Γυμναστική
Πόση γυμναστική χρειάζεστε μετά τα 40;
Με τη σωστή συχνότητα άσκησης και έξυπνη προπόνηση, μπορείτε να κρατήσετε το σώμα σας δυνατό, λειτουργικό και ενεργό για πολλά χρόνια.
Πόση γυμναστική χρειάζεστε μετά τα 40;
Κακοκαιρία Byron
Κακοκαιρία Byron – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: «Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή...»
Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός σε Αττική, Πελοπόννησο και Κυκλάδες – Έκτακτα μέτρα και προειδοποιήσεις
Κακοκαιρία Byron – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: «Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή...»