τροχαίο
Πώς έγινε το τροχαίο στη Βούλα με τη φονική παράσυρση πεζής- Αναζητείται ο ένας οδηγός που την εγκατέλειψε

Μια τραγωδία με μια ηλικιωμένη γυναίκα σημειώθηκε στη Βούλα, όταν παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο μοτοσυκλέτες, με τον οδηγό της πρώτης μηχανής να την εγκαταλείπει αιμόφυρτη και να απομακρύνεται από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η 72χρονη που επιχείρησε να διασχίσει την παραλιακή στη Βούλα, παρασύρθηκε αρχικά από διερχόμενη μηχανή με κατεύθυνση το ρεύμα προς Σούνιο, και εγκαταλείφθηκε τραυματισμένη στη μέση του δρόμου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ακόμη μία μηχανή να καταλήξει πάνω της, με την άτυχη γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Ο οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας ο οποίος συνελήφθη, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό που παρέσυρε αρχικά και εγκατέλειψε την 72χρονη.

*Φώτο: Facebook – “ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ’ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ”

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Ανεστίδης
«Βόμβα» Ανεστίδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βουλευτής της ΝΔ μου υπέδειξε πώς να εισπράττω fake επιδοτήσεις»
Η καταγγελία του αγροτοσυνδικαλιστή για το «κόλπο» με το Εθνικό Απόθεμα, η απάντηση του Θεοφάνη Παππά και η δικαστική έρευνα για τις 122.000 ευρώ
«Βόμβα» Ανεστίδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βουλευτής της ΝΔ μου υπέδειξε πώς να εισπράττω fake επιδοτήσεις»