Θόδωρος Κατσαδράμης.
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση από την ζωή του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδραμη απο τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη. Γεννημένος το 1929 κ σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975... Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης... Υπήρξε σύζυγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωριό του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θόδωρε».

 

 Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Κατσαδράμης

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης (Δόξα Αρκαδίας 20 Μαΐου 1929[1] -) ήταν ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπως και σεναριογράφος.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά «Ο ταξιτζής μας», που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Εκπαιδεύθηκε στην Δραματική Σχολή του "Θεάτρου Τέχνης" του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954. Είναι μέλος του Σ.Ε.Η.

Παντρεύτηκε δυο φορές. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Αγγέλικα Καπελλάρη και δεύτερη σύζυγος η γνωστή ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

rempoutsika
ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα πρακτικών εξετάσεων σε δύο ειδικότητες
Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα των πρακτικών εξετάσεων στις ειδικότητες «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» και...
ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα πρακτικών εξετάσεων σε δύο ειδικότητες
ΕΚΠΑ
Νομική ΕΚΠΑ: Διακρίθηκε στον 42ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό διαμεσολάβησης
Σημαντική διάκριση της Νομικής Σχολής Αθηνών στον 42ο Ετήσιο Διεθνή Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης της Διεθνούς Ακαδημίας Επίλυσης Διαφορών
Νομική ΕΚΠΑ: Διακρίθηκε στον 42ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό διαμεσολάβησης
Ζαχαράκη
Διεθνές Απολυτήριο (IB): Μέχρι τον Μάιο η πιστοποίηση στα 13 δημόσια σχολεία
«Η εισαγωγή στα δημόσια Πανεπιστήμια αποκλειστικά μέσα από τις πανελλαδικές» ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχράκη
Διεθνές Απολυτήριο (IB): Μέχρι τον Μάιο η πιστοποίηση στα 13 δημόσια σχολεία
Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Υλοποιούμε ένα όραμα και ένα αίτημα 50 ετών»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»