γυμνό καλώδιο στη Σύρο
Γυμνό καλώδιο από κολώνα της ΔΕΗ βρισκόταν εκτεθειμένο στα σκαλιά του οικισμού

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βροντάδου που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία αφού ένα γυμνό ηλεκτροφόρο καλώδιο κολώνας, το οποίο βρισκόταν εκτεθειμένο στα σκαλιά του οικισμού.

Όπως καταγγέλλει η Σ.Ν. στο cyclades24.gr, βγήκε στη γειτονιά για την καθιερωμένη νυχτερινή βόλτα με τη σκυλίτσα της ‘’Λήδα’’ και με μία ακόμα φίλη της, η οποία κι εκείνη είχε το σκύλο μαζί της. Όπως μας περιγράφει, η Λήδα άρχισα να πλαντάζει στο πάτωμα, ουρλιάζοντας από τον πόνο, χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς είχε πάθει. «Είχα πάθει σοκ, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς είχε συμβεί» είπε.

Σύμφωνα με την ίδια το σκυλί έπαθε ηλεκτροπληξία από καλώδιο ηλεκτροδότησης που είχε κοπεί και ήταν στα σκαλιά.

«Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί μέσα στο σοκ. Η ίδια μας περιγράφει ότι ενημέρωσε την αστυνομία και τον ΔΕΔΔΗΕ. Εννοείται ότι περιμέναμε εκεί μέχρι να έρθει ο άνθρωπος από τη ΔΕΔΔΗΕ και να το απενεργοποιήσει και διωχναμε τον κόσμο μην τυχόν και πατήσει το καλώδιο γιατί ήταν και σκοτεινά.

Το ότι σωθήκαμε (εγώ με το σκυλί ) οφείλεται σε ένα μόνο πράγμα ότι το λουρί της είναι από σχοινί. Αν ήταν απλό λουρί θα είχαμε πεθάνει επιτόπου.  Τη χτύπησε το ρεύμα από τα μπροστινά της πόδια και βγήκε προφανώς από τα πίσω και λόγω του λουριου που ήταν σχοινί δεν πέρασε σε μένα το ρεύμα . Επίσης αν δεν ήταν η Λήδα θα το είχαμε πατήσει εμείς. Στην ουσία αλληλοπροστατευτήκαμε, αλλά το σοκ ήταν μεγάλο».

Πλέον όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το σοκ της στιγμής ήταν μεγάλο. Όλοι τους φάνηκαν αρκετά τυχεροί καθώς θα μπορούσε τώρα να μιλάμε για μια τραγωδία σε μια τόσο πολυσύχναστη περιοχή κοντά στο ιδιωτικό σχολείο. Θα μπορούσε να στοιχίσει την ζωή τους,  η κάποιου αλλού ανθρώπου αφού ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό…

Παράλληλα έφθασε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ το οποίο αποκατέστησε την βλάβη ,προφανώς διέκοψε την παροχή ρεύματος στο καλώδιο.

Η υπογειοποίηση των καλωδίων είναι επιβεβλημένη και κατεπείγουσα…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα