Νοσοκομείο
Δυσάρεστες πληροφορίες έρχονται στο φως για την αυτοκτονία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο

Θλίψη έχει προκαλέσει η αυτοκτονία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο, ενώ συγγενείς του αυτόχειρα εξηγούν πώς έφτασε στην αυτοχειρία ο 72χρονος.

Δεν μπορούσε να κάνει χημειοθεραπείες

Όπως λένε ο 72χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο, αφού για μήνες δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει ξάδερφός του, ήταν ο καρκίνος στον πνεύμονα να επεκταθεί και ο άτυχος ασθενής να υποφέρει από αφόρητους πόνους. «Αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει» συμπληρώνει ο ίδιος και εξηγεί πως ο καρκινοπαθής συγγενής του, άφησε σημείωμα μέσα από το οποίο ζητούσε συγγνώμη και την κατανόηση για την απόφαση που πήρε.

Το θέμα είχε αναδείξει πριν από λίγες ημέρες το Ράδιο Κρήτη και είχε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το φάρμακο που έπρεπε να πάρει ο 72χρονος για τον καρκίνο του πνεύμονα καθώς δεν υπήρχε στην Ελλάδα.

Το σημείωμα

Τραγική ειρωνεία ότι μετά την ανάδειξη του προβλήματος, το φάρμακο ήρθε και μάλιστα η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη.

Ο ξάδερφος του αυτόχειρα ανέφερε επίσης στο ekriti.gr ότι στο σημείωμα που άφησε αποχαιρετούσε παιδιά, εγγόνια και τους άλλους συγγενείς, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν άντεχε τους πόνους και ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Παράλληλα επεσήμανε την μεγάλη ταλαιπωρία που είχε υποστεί καθώς δεν μπορούσε να κάνει ούτε την εξέταση με το ειδικό ακτινολογικό μηχάνημα PET SCAN που υπάρχει στο ΠΑΓΝΗ για να διαπιστωθεί εάν είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διαδηλωση ισραηλ
Αντιπολεμική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ διαλύθηκε από την αστυνομία
Οι διοργανωτές, καταγγέλλοντας «βίαιη διάλυση» της διαδήλωσης, διαμηνύουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, προαναγγέλλοντας νέες δράσεις το...
Αντιπολεμική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ διαλύθηκε από την αστυνομία
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Στη δίνη της κακοκαιρίας η Αττική – Πότε κορυφώνονται τα φαινόμενα
Η Αττική βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές που ενδέχεται να δεχθούν ισχυρά φαινόμενα, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως η έντασή τους.
Στη δίνη της κακοκαιρίας η Αττική – Πότε κορυφώνονται τα φαινόμενα
ΗΠΑ
Washington Post: Σενάρια για χερσαίες επιχειρήσεις των ΗΠΑ στο Ιράν – Αντιφατικά μηνύματα από την κυβέρνηση Τραμπ
Washington Post: Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για πιθανές χερσαίες επιχειρήσεις
Washington Post: Σενάρια για χερσαίες επιχειρήσεις των ΗΠΑ στο Ιράν – Αντιφατικά μηνύματα από την κυβέρνηση Τραμπ