ξυλοδαρμος
Στον ανήλικο επιτέθηκαν 10 άτομα

Μία σοκαριστική καταγγελία έκανε ένας 15χρονος μαθητής, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το Σάββατο (24/02) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ενώ βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από εμπορικό κατάστημα, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και του επιτέθηκαν απρόκλητα. Οι φίλοι του απομακρύνθηκαν για να ξεφύγουν και καθώς δεχόταν τα χτυπήματα πλησίασαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα που άρχισαν κι αυτά να βιαιοπραγούν σε βάρος του.

Ο ανήλικος απευθύνθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την επομένη υπέβαλλε μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα (συνοδεία του κηδεμόνα του).

Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. Κατά πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται τα κίνητρα του καταγγελλόμενου επεισοδίου να είναι οπαδικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ
ΑΠΘ: Η εφηβεία στο μικροσκόπιο: 15η Ημερίδα για την υγεία και την ψυχική ανθεκτικότητα των εφήβων
Adolescence 360°: Ευρωπαϊκή ακαδημαϊκή πρωτοβουλία για την Εφηβεία παρουσιάζεται στο Αριστοτέλειο
ΑΠΘ: Η εφηβεία στο μικροσκόπιο: 15η Ημερίδα για την υγεία και την ψυχική ανθεκτικότητα των εφήβων