εξεταστική Τέμπη
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Αρνείται να υπογράψει την κατάθεσή του ο διευθυντής της Hellenic Train

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Train, Μαουρίτσιο Καποτόρτο, γνωστοποίησε μέσω επιστολής του την άρνησή του να υπογράψει την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών», επικαλούμενος την ποιότητα της διερμηνείας.

Δυσχεραίνεται το έργο της επιτροπής

Όπως ανέφερε στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, ο πρόεδρος της επιτροπής Δ. Μαρκόπουλος, «τέτοιου είδους ενέργειες εκ μέρους του κ. Καποτόρτο, δυσχεραίνουν ξεκάθαρα το έργο της επιτροπής μας και ενδεχομένως υποκρύπτουν κάποιου είδους σκοπιμότητα, ενδεχομένως να λειτουργούν και παρελκυστικά».

Μετά, δε, από σχετική πρότασή του, η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από τους δύο διερμηνείς, που ανέλαβαν την μετάφραση, να υπογράψουν τα σχετικά πρακτικά, και αν χρειαστεί να ξανακούσουν το ηχητικό υλικό των εν λόγω συνεδριάσεων.

Καταδικάστηκαν γεγονότα ψυχολογικής βίας κατά βουλευτών

Νωρίτερα, η εξεταστική επιτροπή προχώρησε στην καταδίκη «γεγονότων ψυχολογικής βίας κατά βουλευτών και οικογενειών τους».

Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Δ. Μαρκόπουλος, υπάρχει όριο να συνδυάζεται σε ένα μέιλ για τον θάνατο των παιδιών στα Τέμπη «με τα δικά μου παιδιά» σημειώνοντας ότι το σχετικό μήνυμα που έλαβε εστάλη στην Ελληνική Αστυνομία για τα περαιτέρω.

Το θέμα έφερε στην επιτροπή ο βουλευτής της ΝΔ, Ευρ. Στυλιανίδης, με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην επιτροπή να καταδικάζουν τις όποιες επιθέσεις κατά οικογενειών βουλευτών και με την εκπρόσωπο της Πλεύσης, Ελευθερίας, Ελ. Καραγεωργοπούλου να αναφέρει ότι δεν καταδικάζουμε διότι δεν γνωρίζουμε τα σχετικά δημοσιεύματα και ότι αποτελεί ύβρι η μετατόπιση του προβλήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σχολεία υπό κατάρρευση
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα
Η ανέγερση νέων εγκαταστάσεων σε πολλές γειτονιές είναι αναγκαία, ωστόσο είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι χώροι μέσα στην πόλη - Ζητήματα ασφαλείας...
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα