αττική οδός (2)
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αττική οδός

Κλειστή θα είναι από σήμερα το βράδυ η είσοδος της Αττικής οδού από Μαρκόπουλο προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα λόγω εργασιών.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής οδού, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ έως τις 6:00 το πρωί της Τρίτης, η είσοδος από Μαρκόπουλο προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα θα παραμείνει κλειστή. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση αυτό οφείλεται σε προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος που θα πραγματοποιηθούν.

Η Αττική Οδός παράλληλα στην ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες. Κατά τη διάρκεια εργασιών στην Αττική Οδό, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να κατευθυνθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.
  • Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κατευθυνθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά, θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια μέσω της επόμενης εξόδου του κόμβου 20 θα κινηθούν προς Ελευσίνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μακέτα
Σχολή Καλών Ταλαιπωριών Φλώρινας
Οπότε «όλα τα άτομα του εργαστηρίου μεταφέρθηκαν σε διάσπαρτες αίθουσες του κεντρικού κτιρίου, οι οποίες δεν είναι αξιοποιήσιμες ή ασφαλείς για το...
Σχολή Καλών Ταλαιπωριών Φλώρινας
ερευνα
Η κρίση της έρευνας στην Ελλάδα: Παραιτήσεις, σκάνδαλα και υποχρηματοδότηση
Το τελευταίο έτος χαρακτηρίστηκε από ηχηρές παραιτήσεις μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ)
Η κρίση της έρευνας στην Ελλάδα: Παραιτήσεις, σκάνδαλα και υποχρηματοδότηση