αττική οδός (2)
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αττική οδός

Κλειστή θα είναι από σήμερα το βράδυ η είσοδος της Αττικής οδού από Μαρκόπουλο προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα λόγω εργασιών.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής οδού, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ έως τις 6:00 το πρωί της Τρίτης, η είσοδος από Μαρκόπουλο προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα θα παραμείνει κλειστή. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση αυτό οφείλεται σε προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος που θα πραγματοποιηθούν.

Η Αττική Οδός παράλληλα στην ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες. Κατά τη διάρκεια εργασιών στην Αττική Οδό, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να κατευθυνθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.
  • Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κατευθυνθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά, θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια μέσω της επόμενης εξόδου του κόμβου 20 θα κινηθούν προς Ελευσίνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα