ΟΣΕ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα σε σειρά σταθμών του ΟΣΕ

Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ομολογώντας ότι η γραμμή από Άνω Λιόσια ως Κιάτο λειτουργεί χωρίς τηλεδιοίκηση και χωρίς πίνακες τοπικού χειρισμού σε σειρά σταθμών.

Τι ανέφερε

«Το κομμάτι από Λιόσια μέχρι Κιάτο δεν έχει τηλεδιοίκηση. Ισχύει αυτό;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ισχύει. Όπως επίσης ισχύει ότι από τον Πειραιά μέχρι την έξοδο της Αθήνας στους Αγίους Αναργύρους και εκεί δεν έχουμε σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση», απάντησε ο Τερεζάκης.

Στη συνέχεια η Μ. Αναστασοπούλου αναρωτήθηκε, «άρα οι σταθμάρχες βλέπουν όπως έβλεπε ο σταθμάρχης της Λάρισας την ημέρα του δυστυχήματος; Από τοπικό πίνακα;».

«Ναι, αυτό γίνεται. Από την έξοδο των Άνω Λιοσίων, μέχρι την είσοδο του Κιάτου, δεν βλέπουν πλήρως…», απάντησε ο κ. Τερεζάκης.

«Οι τοπικοί πίνακες χειρισμού σε Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους, Κόρινθο, είστε βέβαιος ότι λειτουργούν; Γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν λειτουργούν και όλο το σύστημα λειτουργεί μόνο με τους κλειδούχους» του επεσήμανε η δημοσιογράφος λαμβάνοντας την απόφαση, «δεν είπα ποτέ ότι λειτουργούν οι τοπικοί πίνακες. Όχι δεν λειτουργούν ούτε αυτοί. Πριν από ένα μήνα έγινε υποβολή αίτησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να χρηματοδοτηθεί το έργο».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δοε
Στο ΥΠΑΙΘΑ η ΔΟΕ αύριο Τρίτη: Καταγγέλλει επιστημονικά προβληματική επιλογή σχολικών εγχειριδίων εντός 10 ημερών
Κινητοποιήσεις στην Παιδεία: Αίτημα της ΔΟΕ για κατεπείγουσα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου
Στο ΥΠΑΙΘΑ η ΔΟΕ αύριο Τρίτη: Καταγγέλλει επιστημονικά προβληματική επιλογή σχολικών εγχειριδίων εντός 10 ημερών
Πανελλαδικές εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές 2026: Καταγγελία για «εγκληματικά λάθη» στα θέματα Ηλεκτροτεχνίας ΕΠΑΛ
Σφοδρή καταγγελία ΕΤΕ για τα θέματα της Ηλεκτροτεχνίας στα ΕΠΑΛ – «Να ληφθούν ως σωστές και οι δύο απαντήσεις»
Πανελλαδικές 2026: Καταγγελία για «εγκληματικά λάθη» στα θέματα Ηλεκτροτεχνίας ΕΠΑΛ
Πανελλαδικες εξετασεις
Ιστορία 2026: Στο επίκεντρο το εμπόριο στον Πόντο και οι πελατειακές σχέσεις της προεπαναστατικής περιόδου
Ποιες πηγές δόθηκαν στους μαθητές στην Ιστορία προσανατολισμού στις πανελλαδικές εξετάσεις
Ιστορία 2026: Στο επίκεντρο το εμπόριο στον Πόντο και οι πελατειακές σχέσεις της προεπαναστατικής περιόδου