ΟΣΕ
Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα σε σειρά σταθμών του ΟΣΕ

Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ομολογώντας ότι η γραμμή από Άνω Λιόσια ως Κιάτο λειτουργεί χωρίς τηλεδιοίκηση και χωρίς πίνακες τοπικού χειρισμού σε σειρά σταθμών.

Τι ανέφερε

«Το κομμάτι από Λιόσια μέχρι Κιάτο δεν έχει τηλεδιοίκηση. Ισχύει αυτό;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ισχύει. Όπως επίσης ισχύει ότι από τον Πειραιά μέχρι την έξοδο της Αθήνας στους Αγίους Αναργύρους και εκεί δεν έχουμε σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση», απάντησε ο Τερεζάκης.

Στη συνέχεια η Μ. Αναστασοπούλου αναρωτήθηκε, «άρα οι σταθμάρχες βλέπουν όπως έβλεπε ο σταθμάρχης της Λάρισας την ημέρα του δυστυχήματος; Από τοπικό πίνακα;».

«Ναι, αυτό γίνεται. Από την έξοδο των Άνω Λιοσίων, μέχρι την είσοδο του Κιάτου, δεν βλέπουν πλήρως…», απάντησε ο κ. Τερεζάκης.

«Οι τοπικοί πίνακες χειρισμού σε Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους, Κόρινθο, είστε βέβαιος ότι λειτουργούν; Γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν λειτουργούν και όλο το σύστημα λειτουργεί μόνο με τους κλειδούχους» του επεσήμανε η δημοσιογράφος λαμβάνοντας την απόφαση, «δεν είπα ποτέ ότι λειτουργούν οι τοπικοί πίνακες. Όχι δεν λειτουργούν ούτε αυτοί. Πριν από ένα μήνα έγινε υποβολή αίτησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να χρηματοδοτηθεί το έργο».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα