Φυλακισμένος
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος 12χρονου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας, από τη Σαλαμίνα που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Δήλωσε αθώος

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ωστόσο, ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που λειτουργεί σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα δήλωσε αθώος στην απολογία του και δεν αποδέχεται τις αξιόποινες πράξεις έτσι όπως περιγράφονται στο κατηγορητήριο.

Νωρίτερα, ο 68χρονος ιερέας οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά, με χειροπέδες, φορώντας το μαύρο ράσο του και καλύπτοντας το πρόσωπό του.

Το κατηγορητήριο

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς φέρεται κάπου ανάμεσα σε Ιούνιο του 2022 και Ιανουάριο του 2023, ο κατηγορούμενος, «κατά τη διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

Επιπλέον, έγινε έρευνα τόσο στο σπίτι του όσο και στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί, για ίδια αδικήματα, για τα οποία είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»