Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ελεύθερος αφέθηκε ο προπονητής κωπηλασίας που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, στη Θεσσαλονίκη.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της μη προσέγγισης της καταγγέλλουσας, ενώ επιπροσθέτως θα καταβάλει και εγγύηση 5.000 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Αχλατλή στο thesstoday.gr.

Η σεξουαλική κακοποίηση

Τα όσα έζησε η ανήλικη γνωστοποιήθηκαν τον Νοέμβριο του 2022 μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Επιπλέον οι πράξεις που καταγγέλθηκαν τελέστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022.

Σημειώνεται πως σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατ’ εξακολούθηση κατάχρηση ανήλικου, γενετήσιες πράξεις, βιασμό, τελεσμένο και σε απόπειρα, όπως επίσης και για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας, τέλεση χειρονομιών και προτάσεων γενετήσιου χαρακτήρα και για πρόκληση τρόμου και ανησυχίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber