σταγιατες
Μία πράξη αλληλεγγύης από τους κατοίκους

Οι ιδιοκτήτες ξενώνα στις Σταγιάτες, δείχνουν τις αλληλεγγύη τους και διαθέτουν τον χώρο τους στους πληγέντες από τις πλημμύρες, χωρίς φυσικά αντίτιμο.

Η ανακοίνωσή τους

 «Σήμερα από τις 18:00 και μετά ο ξενώνας “Stagiates Guest House” ακριβώς πάνω από την “Βρύση” στις Σταγιάτες, θα είναι ανοιχτός για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μπάνιο, να καθαριστούν, να φροντίσουν την προσωπική τους υγιεινή, εννοείται χωρίς αντίτιμο.

Υ.Γ. Φέρτε μπιτόνια να γεμίσετε και αγνό καθαρό νεράκι από την πηγή στην πλατεία για το σπίτι!

Τηλ επικοινωνίας 6984435809, Νίκος Κερασιώτης».

Δύο περίπου μήνες πριν, κάτοικοι των Σταγιατών, του μικρού χωριού στο ανατολικό Πήλιο που αντιτάχθηκε αγωνιστικά στην ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής του, βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα στη Μαγνησία δίνοντας μία μεγάλη μάχη με τις φλόγες.

Παράλληλα, οι κάτοικοι των Σταγιατών και της Πορταριάς μεταφέρουν καθημερινά τόνους πηγαίου νερού για οικιακή χρήση σε γειτονιές του Βόλου καθώς η υδροδότηση στην πόλη δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα, γιατί όπως τονίζουν, το νερό δεν είναι εμπόρευμα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σχολική Νοσηλευτική
Σχολική νοσηλευτική: Ένας θεσμός που απαιτεί θωράκιση
Η θεσμική θωράκιση του Σχολικού Νοσηλευτή αποτελεί επαγγελματικό αίτημα, και ταυτόχρονα κρίσιμη προϋπόθεση για την προστασία της υγείας των μαθητών
Σχολική νοσηλευτική: Ένας θεσμός που απαιτεί θωράκιση