σταγιατες
Μία πράξη αλληλεγγύης από τους κατοίκους

Οι ιδιοκτήτες ξενώνα στις Σταγιάτες, δείχνουν τις αλληλεγγύη τους και διαθέτουν τον χώρο τους στους πληγέντες από τις πλημμύρες, χωρίς φυσικά αντίτιμο.

Η ανακοίνωσή τους

 «Σήμερα από τις 18:00 και μετά ο ξενώνας “Stagiates Guest House” ακριβώς πάνω από την “Βρύση” στις Σταγιάτες, θα είναι ανοιχτός για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μπάνιο, να καθαριστούν, να φροντίσουν την προσωπική τους υγιεινή, εννοείται χωρίς αντίτιμο.

Υ.Γ. Φέρτε μπιτόνια να γεμίσετε και αγνό καθαρό νεράκι από την πηγή στην πλατεία για το σπίτι!

Τηλ επικοινωνίας 6984435809, Νίκος Κερασιώτης».

Δύο περίπου μήνες πριν, κάτοικοι των Σταγιατών, του μικρού χωριού στο ανατολικό Πήλιο που αντιτάχθηκε αγωνιστικά στην ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής του, βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα στη Μαγνησία δίνοντας μία μεγάλη μάχη με τις φλόγες.

Παράλληλα, οι κάτοικοι των Σταγιατών και της Πορταριάς μεταφέρουν καθημερινά τόνους πηγαίου νερού για οικιακή χρήση σε γειτονιές του Βόλου καθώς η υδροδότηση στην πόλη δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα, γιατί όπως τονίζουν, το νερό δεν είναι εμπόρευμα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροφές
Τι τρώμε και πώς μυρίζουμε: Οι τροφές που μας κάνουν πιο ελκυστικούς – και αυτές που μας προδίδουν
Σκόρδο, κρέας, αλκοόλ και νηστεία επηρεάζουν τη φυσική οσμή του σώματος και το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι
Τι τρώμε και πώς μυρίζουμε: Οι τροφές που μας κάνουν πιο ελκυστικούς – και αυτές που μας προδίδουν