Το βίντεο εξηγεί τον λόγο που πρέπει να αποφεύγουμε το ψωμί στα εστιατόρια

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στα εστιατόρια και τις ταβέρνες όταν πηγαίνουμε για φαγητό και ειδικά τις φορές που πεινάμε πολύ, η έλευση του ψωμιού αποτελεί… σανίδα σωτηρίας μέχρι να έρθουν τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια προβολές, η TikToker εξηγεί πως η τακτική να «προσφέρουν» ψωμί τα εστιατόρια δεν είναι απλή γενναιοδωρία.

Η Denise τονίζει ότι η παρουσία ψωμιού στην αρχή της γευστικής σας εμπειρίας σε μια ταβέρνα δεν είναι μια πράξη καλής θέλησης, αντίθετα, είναι μια προσεκτικά σχεδιασμένη τακτική για να διεγείρει την όρεξή σας και να σας οδηγήσει σε επιπλέον παραγγελίες.

Μόλις καθίσετε, τοποθετείται μπροστά σας ένα μενού, μαζί με το δελεαστικό μπολ με το ψωμί, λέει και συμπληρώνει πως καθώς μελετάτε το μενού, είναι πολύ πιθανό (αν όχι δεδομένο) να ενδώσετε στο ψωμί.

Τη στιγμή που ενδίδετε στο ψωμί, τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας αυξάνονται. Αυτή η φυσιολογική αντίδραση πυροδοτεί το αίσθημα της πείνας, οπότε παραγγέλνετε περισσότερα από αυτά που στην πραγματικότητα θα θέλατε.

Με αυτόν τον τρόπο το μαγαζί έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και συνεπώς περισσότερα έσοδα.

@sweetfiber Replying to @anice_znatnice ♬ original sound - Denise

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber