τρακτερ
Φώτο: Αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη στην Καλιφόρνια όταν την κατακρεούργησε ένα τρακτέρ με χορτοκοπτικό την ώρα που αυτή κοιμόταν σε χωράφι στην περιοχή Μοντέστο. Ο οδηγός του τρακτέρ μάρκας John Deere που έσερνε το χορτοκοπτικό αντιλήφθηκε την τραγωδία μόνο αφού είχε περάσει πάνω από την Κριστίν Τσάβεζ. Η άτυχη γυναίκα ήταν άστεγη και μητέρα ενός παιδιού.

Όπως δήλωσε ο τραγικός πατέρας της 27χρονης, όταν πήγε στο χωράφι βρήκε διάσπαρτα κομμένα κομμάτια από το κορμί της κόρης του. «Υπήρχαν κομμάτια της σορού της και φώναξα την αστυνομία. Πήγα εκεί και είδα τμήματα από τα κόκαλά της, από το κρανίο της, ορισμένα δόντια. Ήταν κάτι φριχτό» δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης, την 9χρονη κόρη της οποίας φρόντιζε η οικογένειά της.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 8 Ιουλίου.

Η εταιραία που είχε αγοράσει το χωράφι μια ημέρα πριν τον θάνατο της 27χρονης σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι δόθηκε εντολή σε εργολάβο να καθαρίσει το πάρκο. Υπήρξε ένα δυστύχημα περίπου στις 12 το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου με ένα άτομο που δεν ήταν ορατό ανάμεσα σε υψηλή βλάστηση. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης». Η εταιρεία που μισθώθηκε για να καθαρίσει το χωράφι σε δική της ανακοίνωση σημείωσε ότι «σε μια ξηρή περιοχή με υψηλή βλάστηση ο εργολάβος μας εντόπισε τη σορό μιας γυναίκας που παρασύρθηκε από το χαρτοκοπτικό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Προχωράμε σε αλλαγές με βάση πέντε πυλώνες, που αφορούν όλο το εκπαιδευτικό σύστημα
Τι απαντάει στη συνέντευξή της η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για το ζήτημα των αλλαγών στο σχολείο και του εθνικού διαλόγου:
Ζαχαράκη: Προχωράμε σε αλλαγές με βάση πέντε πυλώνες, που αφορούν όλο το εκπαιδευτικό σύστημα