Κοινωνία 0

Χανιά: Άφησαν το μωρό κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα

ενετικό λιμάνι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το κλείδωσαν και πήγαν βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι

Ένα ακόμα περιστατικό εγκατάλειψης μωρού σημειώθηκε χθες το βράδυ (09/07) στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews.gr, λίγο πριν τις 20:30 αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ έσπευσαν στην περιοχή του παλιού Ξενία, καθώς ειδοποιήθηκαν πως ένα μωρό βρίσκεται κλειδωμένο εντός ενός αυτοκινήτου.

Αφού έσπασαν το τζάμι, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το μωρό ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο και οι γονείς του παιδιού. Όπως αποκαλύφθηκε, είχαν πάει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, με το άλλο τους παιδί. Σύμφωνα με τους γείτονες, το παιδί βρισκόταν κλειδωμένο εντός του οχήματος για αρκετή ώρα.

Το ζευγάρι από την Ιαπωνία οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα (10/7) το πρωί θα οδηγηθούν στα Δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία