giatros_nauagio
«Ασθενής μου είπε ότι μέσα στο πλοίο ήταν περίπου 100 παιδιά», είπε συγκινημένος ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας

«Εγώ να σας πω η στιγμή που συγκινήθηκα πάρα πολύ ήταν όταν έδωσα το τηλέφωνο μου να πάρουν να επικοινωνήσουν, να μιλήσουν με την οικογένεια τους στην Αίγυπτο. Αυτό με συγκίνησε», ανέφερε ο γιατρός στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για τους διασωθέντες από το ναυάγιο στην Πύλο.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και γραμματέας των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας, Μανώλης Μάκαρης, περιέθαλψε τους ασθενείς και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι έδωσε το κινητό του σε έναν διασωθέντα για να μιλήσει με συγγενείς του στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αριθμός του στη συνέχεια κυκλοφόρησε μεταξύ των προσφύγων με αποτέλεσμα να δεχτεί αμέτρητες κλήσεις από αγνώστους, είτε από τη Συρία, είτε από την Αίγυπτο που αγωνιούν για τους δικούς τους, στέλνοντάς του φωτογραφίες των συγγενικών τους προσώπων και ρωτούσαν αν είναι στο Νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
ΕΝΕΡΥΠ προς ΥΠΑΙΘΑ: «Με το μισό σας πλεόνασμα λύνεται το χάος στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης»
Η Ένωση Εργαζομένων καταγγέλλει αδιανόητες συνθήκες και απαιτεί αυτόνομους προϋπολογισμούς για όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας
ΕΝΕΡΥΠ προς ΥΠΑΙΘΑ: «Με το μισό σας πλεόνασμα λύνεται το χάος στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης»