Μάριος Παπαγεωργίου
ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ/INTIME NEWS
Πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δυο συλλήψεις για την υπόθεση πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αθήνα, ύστερα από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον δεύτερο τακτικό ανακριτή.

Οι δύο εμπλεκόμενοι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο εμπλεκόμενοι ηλικίας 53 και 54 ετών όταν πληροφορήθηκαν ότι η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή τους, συμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη, έκαψαν το αυτοκίνητο του 54χρονου για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος αποδεικτικού στοιχείου που θα τους συνέδεε με την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού άντρα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Οι δύο ύποπτοι αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2012, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί ακόμη η σορός του. Τέσσερα άτομα έχουν καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια