peripoliko
Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

Ανήμερα του Πάσχα, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο Κρήτης, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη, ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν ο σύντροφος της υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη χθες (16/04) μετά τις 21:30, όταν ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατώντας ένα μαχαίρι μπήκε σε ζαχαροπλαστείο του Ηρακλείου και απείλησε την 40χρονη υπάλληλο ζητώντας της τα χρήματα που υπήρχαν στο κατάστημα.

Η 40χρονη έβγαλε από ένα ερμάριο μία τσάντα που περιείχε 9.552 ευρώ και την έδωσε στον ληστή ο οποίος στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά η 40χρονη ειδοποίησε την αστυνομία που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και εξιχνίασαν την υπόθεση εντοπίζοντας τον δράστη.

Αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος βρήκαν τον 30χρονο άνδρα ο οποίος ήταν ο ένοπλος ληστής, ενώ ο ίδιος τους έδειξε πού είχε κρύψει τα χρήματα με τις αρχές να τα βρίσκουν και να τα επιστρέφουν στον ιδιοκτήτη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης, υπόθεση ληστείας και συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, νομοθεσίας περί όπλων και ψευδούς κατάθεσης.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και με την απειλή μαχαιριού, άτομο εισήλθε σε αρτοζαχαροπλαστείο και αφού ακινητοποίησε υπάλληλο και αφαίρεσε τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.552 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την προανάκριση και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε η εμπλοκή του άνδρα ο οποίος αφού εντοπίσθηκε υπέδειξε σημείο απόκρυψης αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού το οποίο κατασχέθηκε και εν συνεχεία αποδόθηκε στον ημεδαπό ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Επίσης, συνελήφθη η ημεδαπή υπάλληλος, κατηγορούμενη για ψευδή κατάθεση διότι κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς αναγνώρισε τον αλλοδαπό ως δράστη ανωτέρω πράξεων αποκρύπτοντας όμως ότι τον γνωρίζει, καθώς φέρονται ότι διατηρούν προσωπική σχέση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi
Έρευνα: Η τηλεκπαίδευση ενίσχυσε τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες
Έρευνα ΚΕΜΕΤΕ για την τηλεκπαίδευση κατά την περίοδο της πανδημίας - Μορφωτικές ανισότητες και συνέπειες στα εργασιακά δικαιώματα»
Έρευνα: Η τηλεκπαίδευση ενίσχυσε τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες
21-03-1967-vouli-tanks.jpg
Αποκαλυπτική έρευνα: Το 18% των Ελλήνων πιστεύει ότι μια Χούντα «χρειάζεται» σε κάποιες περιπτώσεις
Έρευνα Prorata - Τρόμος: Το 18% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο
Αποκαλυπτική έρευνα: Το 18% των Ελλήνων πιστεύει ότι μια Χούντα «χρειάζεται» σε κάποιες περιπτώσεις