Πάσχα
Έρχεται το «Καλάθι του νονού» και το «Πασχαλινό καλάθι» - Τι προϊόντα θα περιέχουν

Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να βγουν οι ανακοινώσεις αναφορικά με το «Καλάθι του νονού», το οποίο θα τεθεί σε παρόμοιο πλαίσιο με εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, σε καταστήματα παιχνιδιών.

Παράλληλα ακόμη ένα καλάθι πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του, το οποίο θα αφορά την εορταστική περίοδο του Πάσχα και θα είναι γνωστό ως «Πασχαλινό καλάθι».

Τα δύο νέα καλάθια αναμένεται να δημιουργηθούν ενόψει της Πασχαλινής περιόδου, από το υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης έχει ανακοινώσει ήδη τρίμηνη παράταση για το «Καλάθι του νοικοκυριού».

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το «Καλάθι του νοικοκυριού» θα υπάρξει παράταση του μέτρου, ενώ στη συνέχεια θα εφαρμοστούν, τα άλλα δύο καλάθια ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα το «Πασχαλινό καλάθι» θα δημιουργηθεί για τα σούπερ μάρκετ και το «Καλάθι του νονού» για τα καταστήματα παιχνιδιών.

Ακόμη αναφέρεται ότι το «Καλάθι του νοικοκυριού» όπως αναφέρει η σχετική νομοθεσία και η έγκριση που έχει δοθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου.

Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνουν τα δύο καλάθια

Το «Πασχαλινό καλάθι» έρχεται να διαδεχθεί το «Καλάθι της Σαρακοστής» λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, προσπαθώντας να καλύψει έτσι τις ανάγκες των καταναλωτών, τόσο στις αγορές τροφίμων αλλά και στο πασχαλινό τραπέζι.

Στο συγκεκριμένο καλάθι πρόκειται να μπουν προϊόντα όπως κατηγορίες κρεάτων, όπως αρνί, κατσίκι, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει και τσουρέκι, καθώς και σοκολατένια αυγά.

Το «Καλάθι του νονού» με τη σειρά του, θα στηθεί σε παρόμοιο πλαίσιο με εκείνο που εφαρμόστηκε τα Χριστούγεννα, δηλαδή το «Καλάθι του Αϊ Βασίλη» και θα περιλαμβάνει κατηγορίες παιχνιδιών παρόμοιου τύπου, ενώ αναμένεται να προστεθούν και λαμπάδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες παιχνιδιών που περιελάμβανε το «Καλάθι του Αϊ Βασίλη» είχαν, επιτραπέζια, παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας, οχήματα, τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια, ανάμεσα σε άλλα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ntountouka
Γονείς: Κινητοποίηση σήμερα (07/12) στο ΥΠΑΙΘ για την τέχνη και τον πολιτισμό στα σχολεία
Στήριξη της Κινητοποίησης που διοργανώνουν Π.Ε.ΣΥ.Θ. και ΕΝΕΚΕΜ  στο ΥΠΑΙΘ την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη στις 14:00
Γονείς: Κινητοποίηση σήμερα (07/12) στο ΥΠΑΙΘ για την τέχνη και τον πολιτισμό στα σχολεία
Ενοικιάσεις ακινήτων
Κτηματολόγιο: Στα άκρα η κόντρα εργαζομένων και υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Ποιος ο λόγος

Στα άκρα φτάνει η κόντρα μεταξύ εργαζομένων στον φορέα του Κτηματολογίου και ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής...

Κτηματολόγιο: Στα άκρα η κόντρα εργαζομένων και υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Ποιος ο λόγος