ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME NEWS
Ένας 18χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε

Ένας 18χρονος από τη Βέροια, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή σταμάτησε διότι αισθάνθηκε μία ζάλη, στη συνέχεια όμως σηκώθηκε λέγοντας πως είναι καλύτερα και λιποθύμησε.

Οι προσπάθειες επαναφοράς

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα ξανακατέρρευσε.

Παράλληλα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, προσπάθεια που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber