χιονια
Σε ποιες περιοχές ανοίγουν στις 11 τα καταστήματα

Σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που πλήττει τη χώρα, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα θα προσέλθουν στην εργασία τους  στις 10 το πρωί. 

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, σήμερα Τρίτη δεν θα ισχύει το μέτρο της έκτακτης τηλεργασίας που εφαρμόστηκε χθες, και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στις υπηρεσίες τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα , πριν από τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στις οποίες ανήκουν οργανικά, ιδίως οι αρμόδιοι επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Σε ποιες περιοχές ανοίγουν στις 11 τα καταστήματα

Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά καταστήματα στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής θα μπορούν να ανοίξουν από τις 11 το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοίνωσε ότι, σε ολόκληρη τη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, ιδίως σε Φυλή, Άνω Λιόσια, Πετρούπολη, Μεταμόρφωση, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Λυκόβρυση, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή, Αχαρνές, Μαρούσι, Πεντέλη, Νέα Ερυθραία, Βαρυμπόμπη, Τατόι, Πεύκη, Ηράκλειο, Χολαργό, Ολυμπιακό Χωριό, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μελίσσια, Ανθούσα, Γέρακα, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Κορωπί, Μαρκόπουλο και Πικέρμι τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου από ώρα 11 το πρωί, λόγω παγετού.

Από τα ως άνω καταστήματα εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

Παράλληλα, απαγορεύεται σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων μέχρι ώρα 11 το πρωί.

Στις 10 προσέρχονται σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι

Υπενθυμίζεται πως

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΠΣΥΔ - Αναπληρωτές: Οδηγίες εγγραφής αναπληρωτών

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ 2.jpg
ΙΕΠ: Παράταση προθεσμίας για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην επιμόρφωση για τη διαφοροποιημένη διδασκαλία
Το πρόγραμμα υλοποιείται με σύγχρονη εξ αποστάσεως επιμόρφωση συνολικής διάρκειας δεκατεσσάρων ωρών
ΙΕΠ: Παράταση προθεσμίας για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην επιμόρφωση για τη διαφοροποιημένη διδασκαλία
panellinies_3.jpg
Πανελλήνιες 2023: Αλλάζει η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Μαθημάτων
Η νέα σύνθεση της επιτροπής περιλαμβάνει περισσότερα μέλη ειδικοτήτων αντίστοιχων με τα εξεταζόμενα μαθήματα, καθώς και περισσότερους υπαλλήλους του...
Πανελλήνιες 2023: Αλλάζει η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Μαθημάτων
υπουργειο Παιδείας
Κύρωση πίνακα Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου κλάδου ΠΕ02 ΠΔΕ Πελοποννήσου σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης
Το Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας
Κύρωση πίνακα Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου κλάδου ΠΕ02 ΠΔΕ Πελοποννήσου σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης
thessaloniki-foithtes.jpg
Ασύλληπτο! Χιλιάδες φοιτητές και πτυχιούχοι σε 7 Πανεπιστήμια χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα!
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει δοθεί εντολή στη νομική υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να καταρτιστεί  τροπολογία
Ασύλληπτο! Χιλιάδες φοιτητές και πτυχιούχοι σε 7 Πανεπιστήμια χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα!