pirosvestiki
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
Το σπίτι όπου έγινε η επίθεση ανήκει σε έναν Ιταλό γιατρό, ό οποίος όμως μένει μόνιμα στο εξωτερικό

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και κροτίδα, τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες, λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα στην είσοδο διπλοκατοικίας, επί της οδού Πλουτάρχου, στον Άλιμο.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και περιορισμένες φθορές στον υαλοπίνακα της πόρτας της εισόδου του κτιρίου και στην οπίσθια πλευρά σταθμευμένου αυτοκινήτου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του news 24/7.

Η οικία είναι ιδιοκτησίας ενός Ιταλού γιατρού ο οποίος όμως διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό. Αρχικά το περιστατικό ελέγχθηκε από την Κρατική Ασφάλεια, όμως δεν φαίνεται να σχετίζεται με υποθέσεις του δικού της πεδίου και έτσι αναμένεται να διερευνηθεί από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λεξικο
Πώς οι γιορτές πήραν τα ονόματά τους: Η ετυμολογία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ο Γ. Μπαμπινιώτης εξηγεί την προέλευση των ονομάτων, από τον Χριστό μέχρι τον Άγιο Βασίλειο
Πώς οι γιορτές πήραν τα ονόματά τους: Η ετυμολογία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς