logariasmos_reuma
Σημαντική φαίνεται ότι θα είναι η πτώση των τιμών των λογαριασμών ρεύματος Φεβρουαρίου

Μεγάλη μείωση αναμένεται να δουν οι πολίτες στους λογαριασμούς ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο, λόγω της αποκλιμάκωσης των τιμών στη χονδρική.

Οι ανακοινώσεις των παρόχων ενέργειας πρόκειται να γίνουν την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2023, σχετικά με τις τιμές λιανικής και όπως όλα δείχνουν η πτώση της τιμής θα είναι σημαντική, δίνοντας μία ανάσα ανακούφισης στα ήδη επιβαρυμένα νοικοκυριά.

Σημαντικές μειώσεις

Οι μειώσεις των τιμών του φυσικού αερίου TTF πιθανότατα θα μετακυληθούν στους λογαριασμούς το καταναλωτών και οι προβλέψεις λένε ότι αυτές οι μειώσεις ίσως φτάνουν ακόμα και στο 50% σε σχέση μ' αυτές του προηγούμενου μήνα.

Η ονομαστική τιμή που θα δώσουν οι προμηθευτές εκτιμάται ότι μπορεί να διαμορφωθεί ακόμη και στα επίπεδα των 0,20 με 0,22 ευρώ/kWh, όταν για τον Ιανουάριο το εύρος ήταν από τα 0,35 έως τα 0,49 ευρώ/kWh.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι προβλέψεις τότε οι επιδοτήσεις που θα ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα οδηγήσουν τις τελικές τιμές ρεύματος σε επίπεδα του καλοκαιριού του 2021.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα