viasmos
Ο εφιάλτης της 32χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί για αρπαγή και βιασμό ο 35χρονος άνδρας που κρατούσε, παρά τη θέλησή της, την πρώην σύντροφό του στο σπίτι του και τη βίαζε στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο άνδρας, πριν από ένα χρόνο, είχε καταδικαστεί για τα ίδια αδικήματα με αναστολή, αλλά είχε αποφυλακιστεί. Η περιγραφή της 32χρονης από τη Βουλγαρία περιγράφει σοκαρισμένη όσα πέρασε.

Όπως ανέφερε, την εντόπισε να κάθεται σε ένα παγκάκι με τη μητέρα της και με τη βία την πήγε στο σπίτι του, στην οδό Αχαρνών. «Κλείδωσε και άρχισε να λέει “πέρασες καλά όσο ήμουν μέσα, είχες κανέναν; Είναι εύκολο, έλεγε, να κάνω ένα τηλέφωνο και να σκοτώσουν τα παιδιά σου, κι εσένα μπορώ να σε σκοτώσω με μεγάλη ευκολία αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω. Μαζί μου θα είσαι θέλεις δεν θέλεις, εγώ θέλω ένα παιδί από σένα. Πήγα στην κουζίνα και πήρα τα σκουπίδια και αν τον έβλεπα ξαφνικά είχα δικαιολογία ότι πήγα να τα πετάξω» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο άνδρας είχε αναρτήσει το 2021 στο διαδίκτυο βίντεο που τον δείχνει να τραβάει από τα μαλλιά και να χτυπάει την 32χρονη. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2022 είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα της Αχαρνών, όπου κρατούσε την 32χρονη και απειλούσε ότι θα ανατινάξει μία φιάλη υγραερίου.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί με επέμβαση τής ΕΚΑΜ, αλλά το θύμα δεν είχε χρήματα για να παραστεί με δικηγόρο προς υποστήριξη τής κατηγορίας και ήταν μία απλή μάρτυρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά