Θρίλερ με την αυτοκτονία μαθητή στην Καρδίτσα: Φόβοι για “παιχνίδι” θανάτου
Θεωρείται πολύ πιθανό, πίσω από την αυτοκτονία να κρύβεται ένα διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου. Κάτι που αναμένεται να φανεί από τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι που έμενε η οικογένεια στην Καρδίτσα, μετά την αυτοκτονία του 12χρονου μαθητή. Ο μαθητής της Α’  Γυμνασίου στο 1ο Γυμνάσιο Καρδίτσας, εντοπίστηκε νεκρός από τη δίδυμη αδερφή του, μέσα στο σπίτι. Είχε κρεμαστεί από τη ζώνη του καράτε και στο διαμέρισμα επικράτησε πανικός.

Οι γονείς έτρεξαν αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια. Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι προσπάθειες για ανάνηψη του παιδιού στο νοσοκομείο της πόλης δεν απέδωσαν.

Τον βρήκε η δίδυμη αδελφή του να κρέμεται από μια ζώνη του καράτε στο εσωτερικού του σπιτιού χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποίησε με τους γονείς της ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του και ενημέρωσαν την Ασφάλεια.

Οι έρευνες των αστυνομικών που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό έγινε αυτοψία, ενώ οι γονείς και άλλοι συγγενείς κλήθηκαν να καταθέσουν αν προηγήθηκε κάτι που έσπρωξε το ανήλικο αγόρι στην αυτοχειρία.

 

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι που έμενε η οικογένεια στην Καρδίτσα, μετά την αυτοκτονία του 12χρονου. Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου σε σχολείο της πόλης, εντοπίστηκε νεκρός από τη δίδυμη αδερφή του, μέσα στο σπίτι. Είχε κρεμαστεί από τη ζώνη του καράτε και στο διαμέρισμα επικράτησε πανικός. Οι γονείς έτρεξαν αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια. Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι προσπάθειες για ανάνηψη του παιδιού στο νοσοκομείο της πόλης δεν απέδωσαν.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr oι αστυνομικοί που κλήθηκαν και πήγαν στο διαμέρισμα της οικογένειας κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τα λάπτοπ που υπήρχαν στο σπίτι. Ο 12χρονος ήταν ένα ήσυχο παιδί και όπως λένε καθηγητές στο σχολείο του, δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του. Ήταν επιμελής και δεν είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα bullying. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε εκδηλώσει ποτέ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του, κάνουν τους αστυνομικούς να εστιάσουν σε μια άλλη κατεύθυνση.

Θεωρείται πολύ πιθανό, πίσω από την αυτοκτονία να κρύβεται ένα διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου. Κάτι που αναμένεται να φανεί από τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν. Οι γονείς και η δίδυμη αδερφή του αδικοχαμένου μαθητή παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12-10-2022) στο σπίτι που φέτος είχε νοικιάσει η οικογένεια για να μείνει.

Η υπόθεση είναι πρωτοφανής στα χρονικά της πόλης λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές
Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, εν μέσω μεγάλης πολιτικής έντασης μέσα στο κοινοβούλιο, ενώ η τριήμερη συζήτηση...
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές
ζομπι2
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Και τώρα... «Zombie Universities» προ των πυλών;
Ο Ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ κ.Δημήτρης Κ. Μαυροσκούφης εξηγεί πώς ο νόμος για τα μη κρατικά ΑΕΙ εισάγει (και) στην Ελλάδα τη λεγόμενη «κουλτούρα της...
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Και τώρα... «Zombie Universities» προ των πυλών;
metatheseisk.jpg
Αμοιβαίες μεταθέσεις 2024: Ποιοι έχουν δικαίωμα αμοιβαίας μετάθεσης - Προϋποθέσεις και Προθεσμία
Ενας οδηγός για τις αμοιβαίες μεταθέσεις από τον αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας Ηλία Διαμαντόπουλο
Αμοιβαίες μεταθέσεις 2024: Ποιοι έχουν δικαίωμα αμοιβαίας μετάθεσης - Προϋποθέσεις και Προθεσμία