παρουσιάστρια ΕΡΤ μαλλιά
Παρουσιάστρια της ΕΡΤ3 κόβει τα μαλλιά της την ώρα του δελτίου, ως ένδειξη στήριξης στις Ιρανές - «Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία»

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα, θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή της στις γυναίκες, που καταπιέζονται από το ιρανικό καθεστώς και να τιμήσει με τον δικό της τρόπο τη μνήμη της Μαχσά Αμινί, που δολοφονήθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

«Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν, που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία» είπε στην αποφώνηση του δελτίου της ΕΡΤ3 η Σύνθια Σάπικα και στη συνέχεια έκοψε με ένα ψαλίδι τα μαλλιά της στον «αέρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπουργείο Εργασίας
Μαζική «κάθοδος» ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Αθήνα – Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας
Συγκέντρωση την Τετάρτη στις 11:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας – Αιχμή οι Συλλογικές Συμβάσεις, οι μισθοί και η εποχική ανεργία
Μαζική «κάθοδος» ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Αθήνα – Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας