skrekas
Τι θα ισχύσει τελικά με την αλλαγή ώρας - Πώς επηρεάζει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας

Στο αν θα γίνει κανονικά η αλλαγή ώρας αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και στο κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση ενέργειας.

Τι ανέφερε

Σε ερώτηση σχετικά με την αλλαγή ώρας και κατά πόσο δρομολογείται η κατάργησή της ο υπουργός απάντησε πως: «Τα έχουμε συζητήσει και σκεφτεί όλα. Έχουν γίνει και μελέτες και τώρα εκπονείται ακόμη μία. Όμως, αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει επίπτωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας η αλλαγή ή μη της ώρας».

Επομένως το μέτρο, τουλάχιστον φέτος δεν καταργείται με την αλλαγή ώρας να γίνεται κανονικά όπως κάθε χρόνο.

Πότε αλλάζουμε ώρα

Κάθε Οκτώβριο και συγκεκριμένα την τελευταία Κυριακή του μήνα η ώρα αλλάζει. Έτσι και φέτος τα ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου θα γυρίσουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω.

Στις 4 το πρωί τα αναλογικά ρολόγια πρέπει να ρυθμιστούν και να δείξουν ξανά 03:00 ενώ τα ψηφιακά ρολόγια καθώς και οι «έξυπνες» συσκευές θα αλλάξουν μόνες τους την ώρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα