martha karagianni
«Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στη Βουλή», λένε φίλοι της Μάρθας Καραγιάννη

Η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, η ηθοποιός επιθυμούσε να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί.

Συγκεκριμένα, ενώ η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (22/9) στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, σύμφωνα με τον φίλο της και ψυχολόγο, Δημήτρη Σούρα, η αγαπημένη ηθοποιός επιθυμούσε να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί.

«Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα», είπε ο ίδιος στον Alpha.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο σταθμός με την «κολλητή» της, Ντόρα Δούμα, τόνισε πως θέλει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.

«Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στη Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα