xrisi-augi
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/INTIME NEWS
Ένταση πριν από τη λήξη της συνεδρίασης με προκλητικές φράσεις από τον Λαγό, ο οποίος οδηγούμενος στα κρατητήρια φώναξε: «Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!»

Με ένταση έκλεισε η τρίτη συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει τη Χρυσή Αυγη.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Ιωάννης Λαγός θέλησε να τοποθετηθεί για θέματα της διαδικασίας αναφερόμενος σε «πολιτική δίωξη» σε βάρος του. Ο κρατούμενος ευρωβουλευτής είπε πως δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής, θέμα για το οποίο τον διέκοψε η πρόεδρος που του επεσήμανε ότι το ζήτημα δεν σχετίζεται με την παρούσα διαδικασία. Ο Λαγός αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Εσείς που ευαγγελίζεστε την Αριστερά, μιλάμε για δημοκρατία εδώ;».

Προς αποφόρτιση της έντασης που έδειχνε να κλιμακώνεται η έδρα αποχώρησε ενώ φίλοι και υποστηρικτές του ευρωβουλευτή άρχισαν να χειροκροτούν τον κατηγορούμενο ο οποίος οδηγούμενος στα κρατητήρια φώναξε: «Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!».

Στο συμβάν παρενέβη η Μάγδα Φύσσα και άλλοι πολίτες που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά της αίθουσας που φώναξαν στους κρατούμενους: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!». Ακολούθησε η απάντηση των υποστηρικτών Λαγού: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!».

Το δικαστήριο λίγο πριν από τη λήξη της συνεδρίασης και την ευχή της προέδρου για «καλό καλοκαίρι» έπαυσε την ποινική δίωξη των πλημμελημάτων που αντιμετώπιζαν αρκετοί κατηγορούμενοι, παράλληλα με τις βαρύτερες πράξεις, λόγω παραγραφής, ενώ απέρριψε τα αιτήματα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλαν άλλοι δύο κατηγορούμενοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα