meth
INTIME | ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
H εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αθηνά Κωνσταντινίδου παρήγγειλε από Πταισματοδίκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της έκθεσης σε κίνδυνο.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η ακύρωση μεταμόσχευσης ήπατος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την περασμένη εβδομάδα, λόγω έλλειψης, όπως καταγγέλθηκε, αναισθησιολόγου για την πραγματοποίηση της επέμβασης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αθηνά Κωνσταντινίδου παρήγγειλε από Πταισματοδίκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της έκθεσης σε κίνδυνο.

Την παρέμβαση προκάλεσαν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σε ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ηπατικό μόσχευμα 27χρονου δότη προερχόμενο από την Κύπρο προοριζόταν να μεταμοσχευθεί το περασμένο Σάββατο σε ασθενή στη Θεσσαλονίκη, αλλά η μεταμόσχευση δεν έγινε , επειδή δεν υπήρχε αναισθησιολόγος. Το πολύτιμο μόσχευμα όμως δεν χάθηκε, καθώς δόθηκε προς μεταμόσχευση σε άλλο ασθενή που ήταν σε αναμονή, στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής και της αναζήτησης τυχόν ποινικών ευθυνών θα κληθούν να καταθέσουν σε πρώτη φάση οι οικείοι του υποψήφιου λήπτη που ανέμενε στη Θεσσαλονίκη για να διακριβωθούν οι συνέπειες στην υγεία του από την ακύρωση της μεταμόσχευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παμακ
ΠΑΜΑΚ: Ο οινοποιός Ευάγγελος Αργ. Γεροβασιλείου θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας
Η αναγόρευση θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια τελετή μεθαύριο, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, στις 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου...
ΠΑΜΑΚ: Ο οινοποιός Ευάγγελος Αργ. Γεροβασιλείου θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας
alkis
Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Η εκδίκαση μετατίθεται για το 2026
Η αναβολή έγινε δεκτή λόγω αιτημάτων κωλυμάτων από τους συνηγόρους υπεράσπισης, που κατατέθηκαν για τέσσερις από τους δώδεκα κατηγορουμένους
Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Η εκδίκαση μετατίθεται για το 2026