tauros
Benjamin Herzog/pexels
Τι μεσολάβησε και ο ταύρος τους επιτέθηκε

Δεν περίμεναν το θέαμα που θα αντίκριζαν το βράδυ της Κυριακής οι γιατροί που είχαν εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όταν εμφανίστηκαν δύο τραυματισμένα άτομα τα οποία είχαν δεχτεί επίθεση από… ταύρο!

Το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κινητοποίησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες της LarissaPress, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς των δύο ατόμων, οι οποίοι κατέληξαν στα επείγοντα έχοντας δεχθεί την επίθεση του μεγαλόσωμου ζώου, σε χωριό της Ελασσόνας.

Οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύματα στο σώμα και τον θώρακα από τα κέρατα και τις οπλές του ζώου, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και την παροχή ιατρικής βοήθειας πήραν εξιτήριο έχοντας να θυμούνται την περιπετειώδη συνάντησή τους με τον ταύρο.

Ακόμα δεν έγινε γνωστό τι μεσολάβησε και το ζώο επιτέθηκε στους δύο ανθρώπους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο