Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η κατάθεση της δεύτερη καταγγέλλουσας – Ένταση χθες στο δικαστήριο
Η διαδικασία διεξήχθη χθες σε κλίμα έντασης με το δικαστήριο, μάλιστα, να διακόπτει την συνεδρίαση του για να πέσουν οι τόνοι

Συνεχίζει την κατάθεσή της σήμερα η δεύτερη καταγγέλλουσα που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010, δίνοντας απαντήσεις στον συνήγορο υπεράσπισης του ηθοποιού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη μοναδική καταγγέλλουσα που έχει επιλέξει να μην καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη την βομβάρδισαν με τις ερωτήσεις τους επιμένοντας να αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της εστιάζοντας στο γεγονός ότι προχώρησε στην καταγγελία της με καθυστέρηση 11 ετών.

Διεκόπη χθες η δίκη λόγω έντασης

Η διαδικασία διεξήχθη σε κλίμα έντασης με το δικαστήριο, μάλιστα, να διακόπτει την συνεδρίαση του για να πέσουν οι τόνοι.

Η καταγγέλλουσα κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο μια γυναίκα που έλεγε ότι βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και το θυμόταν όταν της το υπενθύμιζε κάποιος φίλος. «Δε θα σας απαντήσω» είπε η μάρτυρας και συμπλήρωσε, λίγο αργότερα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις: «Εγώ προσωπικά δε θα ξεχνούσα».

Η μάρτυρας εξήγησε πως αν και αφορμή για να καταγγείλει τον κατηγορούμενο ηθοποιό στάθηκε η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου η ίδια είχε μιλήσει στα χρόνια που προηγήθηκαν σε φίλους αλλά και στο σύζυγο της. 

«Στο σύζυγο μου με όνομα, σε φίλους σε κάποιους είχα πει και όνομα και σε άλλους μόνο το περιστατικό. Σε κάποιους από εκείνους που το ανέφερα δεν έπεσαν από τα σύννεφα. Μου πρόσθεσαν και αλλά περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο διάλογος 

Δημητρακόπουλος: Πως δεν το είπε κανείς πουθενά;

Μάρτυρας: Τα άτομα αυτά δεν το έκαναν αυτό ποτέ.

Δημητρακόπουλος: Όλοι μετά τη Μπεκατώρου ε;

Μάρτυρας: Για μένα η Παπαχαραλάμπους, η Δροσάκη και η Αναστασοπούλου ήταν…

Δημητρακόπουλος: Μιλήσατε με αυτές;

Μάρτυρας: Όχι, δεν τις γνώριζα.

Δημητρακόπουλος: Απλώς πληροφορηθήκατε τις καταγγελίες; Τον κατήγγειλαν για βιασμό;

Μάρτυρας: Όχι. Αλλά τον κατήγγειλαν για παραβατική, κακοποιητική, σεξουαλική συμπεριφορά και εκδικητική.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οικονομια
Πώς οι πλατφόρμες και οι ψηφιακοί νομάδες αναδιαμορφώνουν την αγορά εργασίας
Gig economy, αλγόριθμοι και «αόρατη» εργασία συνθέτουν το νέο τοπίο εκμετάλλευσης στην παγκόσμια ψηφιακή οικονομία
Πώς οι πλατφόρμες και οι ψηφιακοί νομάδες αναδιαμορφώνουν την αγορά εργασίας
παχατουριδησ
Δήλωση Ανδρέα Παχατουρίδη στο alfavita.gr: «Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών φέρνει γραφειοκρατία και καθυστερήσεις»
«Θα πρέπει οι αρμόδιοι να ξανασκεφτούν τη διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών, ως αναγκαία θεσμική επιλογή για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας...
Δήλωση Ανδρέα Παχατουρίδη στο alfavita.gr: «Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών φέρνει γραφειοκρατία και καθυστερήσεις»
foto_education.jpg
«Σχολεία χωρίς χρήματα, Δήμοι χωρίς ευθύνη»: Σφοδρή αντίδραση για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών
Τα σχολεία σε ρόλο επαίτη: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική υποχρηματοδότησης
«Σχολεία χωρίς χρήματα, Δήμοι χωρίς ευθύνη»: Σφοδρή αντίδραση για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών