green expo
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε την φετινή ημέρα στην 1η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo» που θα διεξαχθεί στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 09:00 ως τις 21:00.

Κύριος στόχος της έκθεσης «Δράσε με Οικολογική Συνείδηση» είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών,των φορέων και της ΚτΠ που θα πλαισιώσουν το διήμερο, σε καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν τον πλανήτη μας.
Σε αυτή την διαδραστική Green Expo, θα φιλοξενηθούν επίλεκτοι Δημόσιοι Φορείς οι οποίοι με έμπρακτους τρόπους αποδεικνύουν καθημερινά πως έχουν ενεργή περιβαλλοντική συνείδηση καθώς και Εταιρίες οι οποίες κάνουν πράξη αυτό που ονομάζουμε πράσινο επιχειρείν μέσα από πρωτοβουλίες συμβάλλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της πράσινης οικονομίας.

Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 09:00 ως τις 21:00 στο χώρο πολλαπλών χρήσεων - Μετρό Συντάγματος

Στον χώρο των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες, θα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ θα προβάλλονται νέες οικολογικές στρατηγικές. Πιο συγκεκριμένα, και τις δύο ημέρες θα υπάρχουν eco panels με στελέχη από επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς συζητώντας για την σημαντικότητα της βιώσιμης ανάπτυξης, την διαχείριση αγαθών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, την ανακύκλωση, την δεντροφύτευση μέχρι και τα οφέλη του Vegan τρόπου ζωής. 

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό. Για την είσοδο θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολούθησε την Attica Green Expo στο Instagram & στο Facebook.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης

Το alfavita.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της Attica Green Expo και θα σας ενημερώνει με όλα τα νέα που αφορούν την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Ιουνίου στο Μετρό Συντάγματος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα