Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης τις οποίες αποκάλυψε μέσα από την απολογία του ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Ο 33χρονος που προφυλακίστηκε μαζί με τη μητέρα του αγοριού, περιέγραψε τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε ο μικρός τις τελευταίες στιγμές της σύντομης ζωής του.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα και δεν μπορούσε να βγάλει την ταινία από το στόμα του για να ανασάνει.

Σϋμφωνα με το protothema.gr, στη δικογραφία αναφέρεται ότι ο τραυματισμός ενδεχομένως να προκλήθηκε από πένσα ή άλλο εργαλείο…

«Ήθελα να τον τιμωρήσω»

«Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα όταν τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει», είπε ο 33χρονος Πολωνός ο οποίος έθαψε το παιδί σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στο μπαλκόνι και όταν αργότερα άλλαξαν σπίτι, πήρε τα οστά σε μία εργαλειοθήκη.

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια έβαλα το αγόρι σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας, γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου, όπου και να πήγαινα» περιγράφει ο 33χρονος.

«Επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα απότομα, με μία μονωτική ταινία που είχα για τη δουλειά μου. Του εξήγησα μάλιστα, πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε, για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του και είδα τον Ανδρέα καθιστό στο πάτωμα. Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά και τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», συνεχίζει να ομολογεί ο 33χρονος.

«Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα για τον Ανδρέα»

Η μητέρα του παιδιού είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι την ώρα της δολοφονίας, έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή. «Ήμουν σε απόγνωση. Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον σύντροφό μου για τον Αντρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα. Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, πήγα στο σχολείο του και δήλωσα ότι το παιδί έφυγε στην Πολωνία με τον πατέρα του, γι’ αυτό και σταμάτησε να πηγαίνει», υποστήριξε η 29χρονη μητέρα.

«Μετά από περίπου δύο χρόνια, αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μου είπε, ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή ούτε πως και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι μετά θα έβαζε τον Αντρέα μέσα σε μία εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Μετά όμως δεν την ξαναείδα. Δεν ξέρω πού την είχε βάλει», δήλωσε η μητέρα του Ανδρέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

graffiti
Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το γκράφιτι μαθητών για τα θύματα των Τεμπών στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
Στο γκράφιτι απεικονίζεται το πρόσωπο μιας κοπέλας από το οποίο ανατέλλει ο ήλιος, ένα τρένο που εξέρχεται από ένα τούνελ, όπως εκείνο των Τεμπών και...
Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το γκράφιτι μαθητών για τα θύματα των Τεμπών στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
bullying
Εκπαιδευτικοί για μέτρα κυβέρνησης για το bullying: Εξαγγελίες με επιβολή του δόγματος «νόμος και τάξη»
«Κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με την πολιτική επιβολής όλων των αντιεκπαιδευτικών μέτρων στο δημόσιο σχολείο»
Εκπαιδευτικοί για μέτρα κυβέρνησης για το bullying: Εξαγγελίες με επιβολή του δόγματος «νόμος και τάξη»