dolofonia_7xronou
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο 33χρονος σύντροφος για τη δολοφονία του 7χρονου Αντρέα

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες στους στον 33ο ανακριτή, η 29χρονη και ο 33χρονος Πολωνός που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στη Κυψέλη.

Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη. Η 29χρονη μητέρα παραδέχεται ότι γνώριζε που είχε κρύψει το πτώμα του παιδιού της ο σύντροφός της, ωστόσο, όπως υποστήριξε, δεν ήθελε να μάθει λεπτομέρειες καθώς θα την επιβάρυναν ψυχικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN η 29χρονη φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή της το εξής: «Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα».

Ωστόσο, από την κατάθεσή της φαίνεται πως ο 33χρονος της είχε πει και για τον τάφο και για τη μεταφορά των οστών στην εργαλειοθήκη. «Μετά από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μου είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Από τότε δεν την ξαναείδα», τόνισε.

«Του είπα πως όταν κάτσει φρόνιμος θα του βγάλω την ταινία», δήλωσε ο 33χρονος

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 33χρονος, ο οποίος έδεσε το στόμα του 7χρονου Ανδρέα με μονωτική ταινία, ενώ είδε το παιδί να πέφτει κάτω στο πάτωμα, θεώρησε πως δεν έπαθε κάτι και συνέχισε τις ασχολίες του στον υπολογιστή. 

«Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα», σημείωσε αρχικά ο 33χρονος στους αστυνομικούς και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μη δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια που το παιδί ήταν δεμένο και ξεψυχούσε, η μητέρα έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή. Ωστόσο η ίδια υποστηρίζει πως δεν είχε εικόνα του περιστατικού καθώς βρισκόταν στον κήπο.

Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκαν η 29χρονη και ο σύντροφός της

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από τον κόσμο, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή η 29χρονη και ο 33χρονος σύντροφός. Οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο στο δικαστήριο και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN ο ανακριτής διόρισε δικηγόρο, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

thrania-sxoleio-intime-4-768x480.jpg
Πέλλα: Μαθητής Γυμνασίου κατηγορείται ότι έβρισε και απείλησε συνομήλική του μέσα στο σχολείο
15χρονη μαθήτρια γυμνασίου κατήγγειλε στις 9 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ότι συνομήλικός της την απείλησε και την εξύβρισε
Πέλλα: Μαθητής Γυμνασίου κατηγορείται ότι έβρισε και απείλησε συνομήλική του μέσα στο σχολείο
sholiki_ekdromi.jpg
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
«Το υψηλό κόστος συμμετοχής είναι παράγοντας αποκλεισμού των πιο αδύναμων οικονομικά μαθητών οι οποίοι όμως έχουν και την μεγαλύτερη ανάγκη...
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
Γυναίκα στη θάλασσα
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα όταν προσπάθησε να πιάσει τη βαλίτσα της (Video)
Η γυναίκα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει τη βαλίτσα της κατέληξε στη θάλασσα
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα όταν προσπάθησε να πιάσει τη βαλίτσα της (Video)